zaterdag 2 februari 2013

Shopping Wishlist of the week #4

Heei lieve lezers!

Het is al weer lang geleden dat er een shopping wishlist was, maar nu hebben we er weer eentje! dit keer is het een collage met een beschrijving waarom het ons aansprak en in onze kast willen hebben!


1) Gewoon hoe het in elkaar gewoon al,  de combinatie van grijs, panterprint en een kruis vinden we echt helemaal super!

2) Wat is er nou leuker dan snorretjes? Een leuke snorren broek moet je zeker in je kast hebben!

3) Do it better,  de zin zelf en het model van het shirt maken hem helemaal. Het is een leuke trui die je met veel kleuren kan combineren. (:

4) Een lief schattig jurkje, dat zien wij wel zitten. Hij is schattig maar ook modieus en een tikkeltje stoer. Het kraagje is  is the finishing touch!

5) Als je vrolijk bent en van leuke felle kleuren houd is die de perfecte broek voor jou! alleen het is soms moeilijk te combineren want het past niet overal op..

6) STIPJESS, we like stipjes ^^. Het is een leuk blousje dat  op veel past, met een leuk kleurtje ziet het er geweldig uit!

7) Een goede broek is the main thing. Het is een leuke skinny jeans die niet te licht en ook niet te donker is, dus geschikt voor zowat het hele jaar. En de scheuren maken hem ook weer stoer.

8)Sterretjes :3 wie  vind sterretjes nou niet leuk? Door de korte mouw is deze trui erg geschikt voor de lente en de herfst, de winter kan er ook nog mee door. De witter sterren op de bruine trui geeft een leuk contrast waardoor hij straalt!

Dat was het alweer, maar het waren 8 echte toppers! tot ons volgende bericht! (:

x-jes D&S

Geen opmerkingen:

Een reactie posten